Video

Aproape 200 de români care au plătit o vacanță în Zanzibar şi-au petrecut prima zi de concediu pe aeroport

De Alex Prunean.
Publicat: 30.01.2021, 21:04.
Actualizat: 30.01.2021, 21:19

Aproape 200 de oameni ar fi trebuit să fie deja pe plajă în Zanzibar, dar şi-au petrecut prima zi de concediu în aeroportul din Cluj. Aeronava care trebuia să îi ducă noaptea trecută pe însorita insulă a rămas la sol după ce apa din conducta care alimentează toaleta avionului ar fi îngheţat. Pasagerii vor să ceară despăgubiri.

La mai bine de 15 ore de când ar fi trebuit să plece în concediu, oamenii şi-au pierdut răbdarea.

Simona: ”În loc să fiu la nisip, acum beau cafea şi mă uit la marmură”.

Simona şi prietenul ei au plătit aproape 3.500 de euro pentru a petrece şapte nopţi în Zanzibar. Doar că pe prima au petrecut-o în aeroport. Avionul trebuia să decoleze iniţal la miezul nopţii.

Dar după două ore de aşteptare, oamenii au fost anunţaţi că zborul a fost amânat pentru astăzi, la ora 13, când au avut parte de o nouă surpriză neplăcută.

”Iar s-a amânat zborul. Am pierdut o zi de concediu şi rabdarea şi cheful de concendiu”.

”O să plecăm la 15.. sperăm”.

Avionul trebuia să ajungă aseară la Cluj de la Bucureşti, dar frigul din Capitală ar fi creat probleme tehnice.

Valvă defectă din cauza gerului

Reprezentanţii companiei aeriene spun că zborul a fost amânat în urma unei defecţiuni cauzată de temperaturile extrem de scăzute.

Mai exact, o valvă de pe conducta de alimentare cu apă a avionului s-a defectat în urma formării unui dop de gheaţă.

Pasager: ”O valvă, din punctul meu de vedere, se poate schimba, dacă ai piesa, într-o oră. În mod cert va trebui să plătească despagubiri că am pierdut o zi de concediu”.

În cele din urmă, aeronava a decolat puţin după ora 15 şi va ajunge în Zanzibar după miezul nopţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.