Update

Primul zbor Cluj - Zanzibar, amânat după ce apa din toaleta avionului a îngheţat

De Redactia Observator.
Publicat: 30.01.2021, 13:43.
Actualizat: 30.01.2021, 13:44

O aeronavă plină cu pasageri ar fi trebuit să decoleze, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de pe aeroportul din Cluj cu destinaţia Zanzibar, fiind primul astfel de zbor programat a avea loc cu decolare de pe aeroportul din Cluj, însă zborul a fost amânat, după ce aeronava a înregistrat probleme tehnice.

UPDATE, 11.13: Ultimele detalii arată că zborul de la Cluj spre Zanzibar a fost amânat din nou şi ar urma să decoleze în jurul orei 15.00. Asta pentru că aeronava care trebuie să-i preia pe pasageri ar urma să ajungă de la Bucureşti la Cluj, însă are o nouă întârziere.

Zborul charter urma să se desfăşoare cu o aeronavă a companiei AnimaWings, însă reprezentanţii companiei respective au anunţat că decolarea a fost amânată pentru sâmbătă, ora 13.30.

Probleme tehnice care au împiedicat desfăşurarea zborului conform programului iniţial au fost puse pe seama temperaturilor scăzute din ultima perioadă.

Concret, "o valvă montată la una dintre conductele de apă potabilă ale toaletei avionului a ȋngheţat, făcând necesară ȋnlocuirea acesteia".

Pasagerii afectaţi de problema tehnică, transportaţi la o unitate de cazare

Pasagerii afectaţi de problema tehnică au fost transferaţi la o unitate de cazare din Cluj.

Reprezentanţii AnimaWings au precizat că "vă mulţumim pentru ȋnţelegere şi vă asigurăm de implicarea ȋntregii echipe #AnimaWings ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei şi reluarea programului obişnuit de zbor".

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Alex Prunean, corespondent Observator.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.