Antena Meniu Search
x

Aproape 5.000 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă. Cele mai multe probleme ar putea fi remediate săptămâna viitoare

Locuitorii din aproximativ 5.000 de blocuri din Bucureşti nu se pot bucura de apă caldă în această perioadă, conform informaţiilor oferite de site-ul Termoenergetica.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 15:10

Alimentarea cu apă caldă rămâne o mare problemă în Bucureşti
Alimentarea cu apă caldă rămâne o mare problemă în Bucureşti
  • Alimentarea cu apă caldă rămâne o mare problemă în Bucureşti.

Alimentarea cu apă caldă rămâne o mare problemă în Bucureşti. Asta pentru că cele mai multe dintre ţevi şi-au depăşit termenul de uzură, dar şi pentru că anumite lucrări sunt întârziate din diferite motive.

Conform site-ului Termoenergetica, la momentul actual aproape 5.000 de blocuri din Bucureşti nu sunt alimentate cu apă caldă, ceea ce înseamnă că, probabil, sunt afectate sute de mii de persoane.

Se speră ca cele mai multe dintre probleme să fie rezolvate până la sfârşitul săptămânii viitoare, respectiv până vineri, 11 august 2023, spre miezul nopţii. Totuşi, sunt şi cazuri fericite, unde se speră ca problemele să fie rezolvate chiar în acest weekend sau cel târziu luni, 7 august 2023, dar şi cazuri mai puţin fericite unde lucrările ar putea continua cel puţin până pe 22 august 2023.

Pe de altă parte, reprezentanţii Termoenergetica au anunţat, sâmbătă, că "echipele companiei au demarat cea de-a doua etapă a lucrărilor de înlocuire a magistralei III Vest cu diametrul Dn 1000mm, care se vor desfășura pe Strada Dezrobirii, pe tronsonul cuprins între Strada Roșia Montană și Bulevardul Iuliu Maniu".

Reprezentanţii Termoenergetica se laudă că "în această etapă clienţii nu sunt afectaţi" şi susţin că intervenţia era necesară pentru că "rețeaua termică primară din această zonă are o vechime de aproape 45 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1979". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Aproape 5.000 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă. Cele mai multe probleme ar putea fi remediate săptămâna viitoare