Antena Meniu Search
x

Arad: Un TIR a intrat în plin într-un convoi de autobuze. Un om a murit şi opt au fost răniţi

Un om a murit şi opt au fost răniţi, după ce şoferul unui TIR a intrat, în plin, într-un convoi de autobuze, în judeţul Arad. Acestea transportau zeci de navetişti la muncă

Vezi și

Un om a murit şi opt au fost răniţi, după ce şoferul unui tir a intrat, în plin, într-un convoi de autobuze, în judeţul Arad. Acestea transportau zeci de navetişti la muncă

Din senin însă tirul a tăiat calea primului dintre ele iar impactul a fost inevitabil. Şoferul aflat la volanul mastodontului ar fi adormit la volan.

Abia se luminase când, în apropiere de Chişineu Criş, calea unui autobuz dintr-un convoi de trei a fost tăiată. Un tir a intrat pe contrasens iar impactul a fost inevitabil. Pe scaunul din spatele şoferului, la 30 de ani, unul dintre muncitori nu a mai avut nicio şansă. A murit pe loc.

În grija medicilor, unul dintre pasageri îşi aminteşte cu groază momentul impactului. Era peste 10 oameni în primul autobuz. Mult mai puţin, oricum, decât de obicei. Ceilalţi erau în concediu.

Patru oameni au fost duşi de urgenţă la spital, printre ei şi şoferul primului autobuz. Ceilalţi au fost îngrijiţi la locul accidentului. Din fericire, din cel de-al doilea autobuz, care rula din spate, şi care a intrat şi el în coliziune toţi au scăpat teferi.

Din primele cercetări, şoferul tirului ar fi adormit la volan. Bărbatul are acum dosar penal şi este cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Arad: Un TIR a intrat în plin într-un convoi de autobuze. Un om a murit şi opt au fost răniţi