Antena Meniu Search
x

Are 40 de ani şi 300 de kilograme. Totul, de la o depresie!

Un bărbat din Paşcani se află în pericol de moarte din cauza grăsimii acumulate în urma unei depresii făcute în urmă cu 14 ani.

Vezi și

De câţiva ani nu se mai poate deplasa singur şi nici nu poate respira fără ajutorul aparatelor. Medicii sunt îngrijoraţi.

Robert rosteşte cu greu cuvintele fără să obosească. Sutele de kilograme i-au făcut viaţa un coşmar, iar perna a devenit un lux pe care de mult nu şi-l mai permite. Nu poate respira, nu se poate mişca şi nici măcar nu se poate odihni.

Totul a început de la o depresie, în anul 2000. De atunci creşte în fiecare zi, ca pâinea caldă, deşi a ajuns să mănânce mai puţin decât un copil. Nici dieta pe care o ţine, sub supravegherea unui nutriţionist, nu dă rezultate.

Cu câţiva ani în urmă nu avea nicio problemă de sănătate. Muncea la o fabrică din Paşcani şi chiar îi plăcea să facă mişcare. Acum mai poate respira doar cu ajutorul aparatelor. Tatăl său este singurul sprijin. Îl spală, îi face de mâncare şi îl însoţeşte peste tot. Uneori, şi el este depăşit de greutatea fiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Are 40 de ani şi 300 de kilograme. Totul, de la o depresie!