Antena Meniu Search
x

Arestarea lui Gigi Becali amana reabilitarea unei scoli din Vrancea

Arestarea lui Gigi Becali ii loveste si pe altii. Peste 200 de elevi din satul Faraoanele din Vrancea si-au pierdut speranta ca vor avea o scoala reparata. Patronul Stelei era cel care urma sa plateasca pentru reabilitare.

Vezi și

Cum el este in inchisoare, nu mai are cine sa dea banii, iar muncitorii s-au oprit din lucru.

In satul vrancean Faraoanele, toata stima si speranta scolii generale s-au concentrat in jurul unui singur nume: Gigi Becali. Cum a aflat de scoala in paragina, patronul Stelei a promis ca se va ocupa personal de problema.

Mai concret, a promis o scoala curata, mare si sigura, pentru cei peste 200 de elevi de aici. Pe banii lui. A si platit o parte din suma, dar nu suficient, se pare. Cert este ca acum, nici picior de muncitor nu se zareste in scoala si nici nu se va zari vreunul, cat timp latifundiarul nu mai poate plati.

“Regret faptul ca domnul Gigi Becali a fost condamnat. Cererea de finantare este semnata doar intre Inspectoratul Scolar si Ministerul Educatiei. Primaria nu are o baza legala pentru a finanta aceasta lucrare”, spune primarul comunei Virtescoiu, Viorel Marza.

Toate lucrarile de reabilitare sunt blocate, iar scoala inchisa. Elevii invata in aceeasi gradinita veche, de langa scoala, in care invatau si atunci cand Gigi Becali le-a promis ajutorul, si fac cu schimbul ca sa intre la cursuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Arestarea lui Gigi Becali amana reabilitarea unei scoli din Vrancea