Antena Meniu Search
x

Arges: Zeci de localnici s-au batut in noroi pentru peste

Si-au riscat viata pentru doar cateva kilograme de peste. Zeci de pitesteni s-au aventurat in malul adanc de pe fundul raului Arges. Apa a fost secata pentru curatarea albiei, iar localnicii au vazut in asta doar oportunitatea de a pune ceva pe masa

Vezi și

Riscant sau nu, "culegatori" mai mici sau mai mari nu au stat pe ganduri cand au vazut atat de mult peste. “E periculos, nu vedeti ce mal aici? Poti sa intri in mal si pana la gat daca intri pe partea aia!”,a spus unul dintre cei de pe mal.

Totusi, zeci de oamenii nu au rezistat tentatiei si s-au bagat in malul ramas in urma apelor Argesului pentru pestele care parca se oferea pe tava. “Uite cata stiuca de mare! Uite! Ia uite ce peste mare!Il prajesc sa-l mananc, doamna, ca n-am ce manca”,a marturisit un tanar.

Stiuci de cateva kilograme sau bibani, concurenta a fost mare pentru orice fel de peste. In timp ce unii isi incercau norocul cu mainile goale, altii au fost ceva mai inspirati si au folosit navod.

In final, experienta si-a spus cuvantul. Multi dintre cei care au prins astazi peste.o fac de fiecare data cand barajul este secat pentru curatare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Arges: Zeci de localnici s-au batut in noroi pentru peste