Antena Meniu Search
x

Argeșul plânge: un mort și patru dispăruți

În Argeş, apele s-au retras, dar în urma lor a rămas dezastrul. Un bătrân era în căruţă, când a fost luat de viitură şi ucis într-o clipă.

Vezi și

 În Argeş, apele s-au retras, dar în urma lor a rămas dezastrul. Un bătrân era în căruţă, când a fost luat de viitură şi ucis într-o clipă. Alţi patru argeşeni sunt şi acum căutaţi cu înfrigurare.

Viitura a adus prăpădul pe strada Micşunelelor din Bascov. Peisajul e apocaliptic! 50 de case sunt înecate de puhoaiele care au depăşit doi metri. Locuinţele care până ieri erau mândria proprietarilor sunt îngropate acum în noroi.

După ore în şir în care a încercat să mai recupereze ceva din mâl, bărbatul a căzut ca secerat din cauza epuizării. Şi-a fost dus la spital. Oamenii nu au timp să plângă. Cu mâinile goale caută în grămezile de resturi, după ce mai poate fi folosit. Şi se roagă să nu le cadă şi casele!

Înconjuraţi de dezastru, oamenii sunt însă recunoscători că au scăpat cu viaţă. La câteva străzi, alte familii se tem să se mai apropie de casele din care a muşcat apa.

Nouă oameni din Bascov au fost evacuaţi aseară din locuinţele inundate. Pompierii şi jandarmii au făcut lanţ prin puhoaie, cu riscul propriilor vieţi. Chemaţi de autorităţi soldaţii au venit să scoată şi ei mâlul din case. Deşi n-au avut mâncare şi apă de băut de ieri după amiază, sinistraţii din Bascov au primit abia azi la prânz câte 3 pâini şi o sticlă de apă potabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Argeșul plânge: un mort și patru dispăruți