Antena Meniu Search
x

Revelionul artiştilor. Zeci de nume cunoscute din muzică au petrecut într-un local din nordul Capitalei

Dacă în noaptea dintre ani au muncit, aseară, au petrecut de mama focului. Nume cunoscute din muzică au petrecut într-un local din nordul Capitalei

Vezi și

Dacă în noaptea dintre ani au muncit, aseară, au petrecut de mama focului. Este vorba despre artiştii care de Revelion au fost responsabili cu buna dispoziţie a celorlalţi. Zeci de nume cunoscute din lumea muzicală s-au adunat într-o sală de spectacol şi s-au distrat pe cinste alături de familie, prieteni şi fani.

Pe artişti, noaptea dintre ani îi prinde, de fiecare dată, la muncă. Dar să nu credeţi că nu şi-au planificat propriul Revelion. Aseară, şi-au dat întâlnire într-un restaurant din nordul Capitalei.  

Artiştii şi-au propus să fie alături de prietenii şi fanii cu care nu au apucat să ciocnească un pahar de şampanie în noaptea dintre ani. Au urcat şi pe scenă, bineînţeles că doar asta ştiu să facă cel mai bine. 

Adi Ordean, compozitor

Au cantat, au dansat, au stat in picioare si asta ne bucura. Asta e alt Revelion si speram ca de acum in colo lucrurile pornesc cum trebuie in noul an.

Şi dacă seara a debutat pe ritmuri de folk şi pop-rock, spre miezul nopţii petrecăreţii au încins o hore şi au dansat de mama focului până în zori.

Saveta Bogdan, artistă muzică populară

Am venit cu melodii de petrecere, am venit cu costumul meu popular, am venit asa cum trebuie sa vin la o petrecere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Revelionul artiştilor. Zeci de nume cunoscute din muzică au petrecut într-un local din nordul Capitalei