Antena Meniu Search
x

Asasinul din Vitan va fi judecat in Romania

Anchetatorii de la Moscova, acolo unde a fost incarcerat Vitalie Proca inca din februarie, au dat verde cererii de extradare facuta de politistii romani.

“Inspectoratul General al Politiei Romane, prin Biroul National Interpol Bucuresti, a fost anuntat de catre Interpol Moscova cu privire la admiterea extradarii catre Romania a lui Vitalie P. Politia Romana a fost anuntata, la data de 7 februarie a.c., de catre Interpol Moscova cu privire la retinerea cetateanului moldovean P. Vitalie, de 33 de ani, urmarit international din data de 18 ianuarie a.c. Astfel, autoritatile romane au demarat procedurile judiciare pentru extradarea suspectului.

Acesta este suspectat de comiterea infractiunilor de tentativa de omor si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, pe numele sau Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-A Penala, emitand, la data de 18.01.2013, mandat de arestare preventiva, mandat european de arestare si mandat de urmarire internationala”, se arata intr-un comunicat transmis de Politia Romana.

Vitalie Proca va fia dus in tara zilele urmatoare, sub escorta.

Foto: antena3.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Asasinul din Vitan va fi judecat in Romania