Antena Meniu Search
x

Asfaltul de pe o şosea din Bucureşti s-a surpat, formându-se un crater adânc de doi metri

Un crater de un metru şi jumătate adâncime a apărut din senin, într-o intersecţie din Sectorul 6 al Capitalei. Groapa ar fi putut produce un accident grav. În timp ce traficul a fost aproape paralizat, avaria a afectat şi o conductă RADET. 40 de blocuri din zonă nu mai au apă caldă.

de Redactia Observator

la 20.08.2019, 22:10

Vezi și

Un crater de un metru şi jumătate adâncime a apărut din senin, într-o intersecţie din Sectorul 6 al Capitalei. Groapa ar fi putut produce un accident grav. În timp ce traficul a fost aproape paralizat, avaria a afectat şi o conductă RADET. Aproximativ 40 de blocuri din apropierea staţiei de metrou "Gorjului" nu mai au acum apă caldă.

Într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din sectorul 6 al Capitalei, un crater adânc de doi metri a răsărit în asfalt, la o oră cu trafic infernal. Surparea s-ar fi produs după ce ar fi trecut un camion de mare tonaj. 

Dincolo de teoriile șoferilor, reprezentanții RADET spun că nu asfaltul prost turnat ar fi problema. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O conductă a reţelei de termoficare a fost avariată în urma incidentului şi, spun reprezentanţii RADET, locuitorii din aproximativ 40 de blocuri nu vor avea apă caldă timp de minim 24 de ore.

Inițial, printr-un apel la 112, un trecător a anunțat că o mașină a fost înghițită de groapa din asfalt. Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 au dezmințit însă informația.

În urmă cu câteva luni, în cartierul Crângaşi din Capitală, un autobuz a rămas suspendat după ce una dintre roți a intrat într-o groapă din asfalt.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Asfaltul de pe o şosea din Bucureşti s-a surpat, formându-se un crater adânc de doi metri