Antena Meniu Search
x

Asfaltarea la români: În bătaie de joc, pe lângă maşinile parcate

Caz incredibil la Aiud. Locuitorii unui cartier au avut senzaţia că sunt protagoniştii unei glume cu camera ascunsă atunci când au văzut că muncitorii asfaltează o parcare, pe lângă una dintre maşini

Vezi și

Caz incredibil la Aiud. Locuitorii unui cartier au avut senzaţia că sunt protagoniştii unei glume cu camera ascunsă atunci când au văzut că muncitorii asfaltează o parcare, pe lângă una dintre maşini.

Cum proprietarul nu era de găsit, iar firma se grăbea să termine lucrarea, maşina a rămas singură în mijlocul asfaltului proaspăt turnat până când şoferul s-a întors acasă şi a găsit un alt loc de parcare. Echipa a luat decizia pe loc. Cum şoferul nu era de găsit, iar lucrarea era deja în întârziere, muncitorii s-au gândit ca dacă nu pot muta maşina, o ocolesc.

Mai mult, oamenii spun că vecinul lor nu avea nicio vină că nu mutase maşina. Termenul dat pentru asfaltare era sfârşitul lui septembrie, nicidecum mijlocul lui noiembrie. Conform planului, firma trebuia să toarne peste asfaltul existent, un strat nou de 4 centimetri. Bucata de parcare ocolită intenţionat a fost şi ea asfaltată ulterilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Asfaltarea la români: În bătaie de joc, pe lângă maşinile parcate