Antena Meniu Search
x

Astazi se incheie prima etapa de inscriere in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014

Astazi se incheie prima etapa de inscriere in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014. Aproape 6.400 de cereri au fost completate de parinti online, pe site-ul Ministerului. in total, dupa prima etapa peste 158.000 de copii au fost inscrisi in clasa I

Vezi și

Listele se vor afisa in data de 29 aprilie, adica peste exact o saptamana. Parintii le vor putea vedea, negru pe alb, la sediul unitatilor de invatamant, dar si pe site-urile scolilor. Lista finala se va afisa, insa, abia pe 24 mai.

Prima etapa de inscrieri a inceput pe doi aprilie si tine pana astazi, inclusiv. Numarul copiilor inscrisi la nivel national este de aproape 158.000, iar dintre acestea aproximatov 6.400 au fost completate online pe site-ul Ministerului Invatamantului.

Reprezentantii Ministerului Educatiei au precizat ca aproximativ 5.600 de cereri au fost deja validate la secretariatele unitatilor de invatamant unde parintii au aplicat. Tot astazi, elevii claselor a opta si a douasprezecea sustin simularile Examenelor Nationale. Proba de azi este una la alegere, conform specializarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Astazi se incheie prima etapa de inscriere in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014