Antena Meniu Search
x

Atac în stil mafiot pe o stradă din Câmpina!

Câţiva indivizi cu feţele acoperite s-au năpustit asupra unui microbuz în care se aflau 7 călători. L-au lovit pe şofer, au spart geamurile maşinii şi i-au îngrozit pe oamenii care aşteptau să ajungă acasă. Atacul a durat câteva momente, după care agresorii s-au făcut nevăzuţi. Poliţia a organizat filtre, pentru găsirea lor.

Vezi și

 Câţiva indivizi cu feţele acoperite s-au năpustit asupra unui microbuz în care se aflau 7 călători. L-au lovit pe şofer, au spart geamurile maşinii şi i-au îngrozit pe oamenii care aşteptau să ajungă acasă. Atacul a durat câteva momente, după care agresorii s-au făcut nevăzuţi. Poliţia a organizat filtre, pentru găsirea lor. Nu este exclus ca incidentul să fi avut loc pe fondul unei rivalităţi între firmele de transport persoane din zonă.

Liniştea unei curse obişnuite, de duminică după-amiaza, a fost întreruptă brusc, atunci când microbuzul care venea de la Aguza a oprit în staţia din Câmpina. Şoferul spune că un om de pe cealaltă parte a drumului i-a făcut semn să rămână pe loc. Părea că vrea să ceară informaţii. Într-o clipă, însă, bărbatul şi pasagerii lui au fost înconjuraţi de mai mulţi indivizi, cu feţele acoperite şi extrem de furioşi.

Şoferul a fost ţinta agresorilor. A încasat câteva lovituri uşoare şi se simte norocos că nu e rănit grav. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale celor şapte călători.

După ce au distrus microbuzul, unul dintre agresori a luat cheia din contact. Apoi s-au făcut nevăzuţi, într-o maşină. Concurenţa ar fi putut să plănuiască atacul, spune administratorul firmei de transport de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Atac în stil mafiot pe o stradă din Câmpina!