Antena Meniu Search
x

Un recidivist care voia sa fure o masina, pus pe fuga de proprietarul acesteia

Un tanar recidivist de 24 de ani ar fi fost in stare sa omoare pentru a fura o masina de lux. S-a dat drept cumparator in fata proprietarului unui SUV care voia sa il vanda cu 60.000 de euro.

Vezi și

A gandit un scenariu bine pus la punct pentru a-l pacali pe vanzator. L-a plimbat cu masina sub pretextul unui test-drive si apoi i-a pus cutitul la gat. Curajos, proprietarul s-a luptat cu talharul si a ramas si in viata, si cu masina. Dar a ajuns la spital cu o rana la gat si trei degete sectionate.

O masina de lux, un vanzator cumsecade, un recidivist disperat dupa bani. Reteta unei tentative de omor bine pusa la punct. Tanarul de 24 de ani a gasit anuntul proprietarului pe internet. A sunat si a stabilit o intalnire.

A cerut un test-drive la care sa participe si sotia sa. Pe drum, s-a asezat strategic si a ascultat atent toate detaliile despre autoturism.

Ajunsi pe o straduta la periferia Capitalei, a inceput lupta.

Soferul a reactionat imediat si a reusit sa-l sperie pe atacator. Apoi, plin de sange, a ajuns la spital cu trei degete sectionate si o rana deschisa la gat. Acum, banuieste un atac la comanda

La mai putin de 24 de ore tanarul a fost prins de politistii care au gasit cutitul in sifonier.

Astazi, magistratii au decis ca tanarul sa se intoarca dupa gratii. El risca acum 15 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un recidivist care voia sa fure o masina, pus pe fuga de proprietarul acesteia