Antena Meniu Search
x

Atelierele lui Moș Crăciun, pregătite pentru cadourile de Sărbători

Mai sunt doar câteva zile până când Moş Crăciun ne pune cadourile sub brad, aşa că în atelierul lui se lucrează intens pe ultima sută de metri! Şi, pentru că Moşul trebuie să fie în pas cu vremurile, nu trimite comenzi doar la fabricile de jucării, ci şi la centrele de imprimare, acolo unde se poate personaliza orice.

de Redactia Observator

la 20.12.2019, 17:17

Vezi și

Mai sunt doar câteva zile până când Moş Crăciun ne pune cadourile sub brad, aşa că în atelierul lui se lucrează intens pe ultima sută de metri! Şi, pentru că Moşul trebuie să fie în pas cu vremurile, nu trimite comenzi doar la fabricile de jucării, ci şi la centrele de imprimare, acolo unde se poate personaliza orice. Cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie, spiriduşii de la respectivele centre transformă orice dorinţă în realitate. Însă nu doar cadourile de pus sub pom pot fi personalizate. Acolo se pregătesc şi darurile pe care firmele le oferă clienţilor lor.

La un centru de print din Hunedoara, un aparat de ultimă generaţie îi ajută pe graficieni să imprime imagini pe orice fel de obiecte, inclusiv pe cele curbate. Se realizează chiar şi ridicări în relief a unor elemente din desen.

Pentru copii, imaginile cu decor de iarnă sunt perfecte pentru a le exersa îndemânarea şi a le provoca imaginaţia. Este şi motivul pentru care desenele realizate aici, dar şi diferite forme decupate în lemn au fost dăruite micuţilor care au vizitat Atelierul lui Moş Crăciun de la Hunedoara.

Este nevoie de graficieni pricepuţi, specialişti cu experienţă, aparate performante şi produse de calitate pentru ca Moş Crăciun să fie mulţumit de darurile de sărbătoare.

Dacă vă aflaţi în dificultate şi nu ştiţi ce să comandaţi moşului, un tricou personalizat cu mesaje sau imagini de sărbătoare poate fi soluţia perfectă.

În această perioadă, comenzile cresc şi la agende ori la calendare, care anunţă sosirea noului an.

Un tricou personalizat costă 30 de lei, în timp ce agendele ori calendarele pornesc de la 10 lei şi pot ajunge şi până la 15 lei, în funcţie de mărime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Atelierele lui Moș Crăciun, pregătite pentru cadourile de Sărbători