Antena Meniu Search
x

Atenţie, bucureşteni! Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 4 vor fi ridicate

Mașinile parcate neregulamentar pe raza Sectorului 4 vor fi ridicate, începând cu 1 iulie, de către Poliția Locală, informează un comunicat de presă al Primăriei de sector

Mașinile parcate neregulamentar pe raza Sectorului 4 vor fi ridicate, începând cu 1 iulie, de către Poliția Locală, informează un comunicat de presă al Primăriei de sector

"Așa este în toate țările civilizate și ne-am dorit alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean, de drepturile acestuia și de normele de conviețuire socială ! Astfel, odată cu achiziționarea acestui prim utilaj, începând cu 1 iulie a.c., prin Direcția Poliție Locală Sector 4, vom trece la ridicarea strict a mașinilor care blochează intersecțiile, intrarea în instituțiile de interes public sau care ocupă locuri pentru care sunt plătite taxe de ocupare a domeniului public pentru parcările de reședință", a declarat edilul Cristian Popescu-Piedone, citat în comunicat.

Primarul a precizat că utilajul care va face această operațiune va staționa în curtea Primăriei Sectorului 4 și va acționa în funcție de ceea ce polițiștii locali constată pe teren, ținând cont, cu precădere, "de ceea ce semnalează cetățenii".

"Vom interveni prompt, numai unde situația o va impune. Nu lucrătorii unor societăți comerciale, ci doar polițiștii locali, garanți ai respectării legii prin uniformă și atitudine, vor asigura desfășurarea în bune condiții a activității de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar", a spus Cristian Popescu-Piedone.

Comunicatul de joi al Primăriei sectorului 4 precizează că acesta este "primul dintre sectoarele Capitalei și singura entitate administrativă din țară, pe raza căreia, încă din luna ianuarie a acestui an, nu se mai ridică mașini prin intermediul unor colaborări cu societăți comerciale".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Atenţie, bucureşteni! Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 4 vor fi ridicate