Antena Meniu Search
x

Video Atmosferă de sărbătoare la concursul gastronomic din Stațiunea Tășnad. Turiştii s-au bucurat de preparatele tradiţionale

În calendare este toamnă dar vremea caldă nu ne părăseşte încă şi ne îndeamnă la vacanţă. Pentru cei care plănuiesc un moment de relaxare, staţiunea balneară Tăşnad din judeţul Satu Mare ar putea fi opţiunea ideală. Un concurs de preparate tradiţionale, organizat la ştrandurile termale vă va convinge că merită să vizitaţi zona.

de Redactia Observator

la 14.09.2021, 16:53

Vezi și

Zeci de bucătari iscusiţi au participat la competiția gastronomică organizată în Stațiunea Tășnad. O singură regulă i-a ghidat pe participanţi în alegerea preparatelor: mâncarea trebuie obligatoriu să fie gătită la ceaun. Aşa că mulţi au mers la sigur şi au ales mâncărurile tradiţionale ale maghiarilor şi şvabilor.

Secretul bucătarilor pentru delicatesele pregătite

Chiar dacă majoritatea bucătarilor au refuzat să le dezvăluie curioşilor ingredientul care face diferenţa, câţiva nu au ezitat să spună că secretul nu stă numai în ceea ce pun în preparat.

Bucătar: Secretul nostru este că suntem uniţi şi suntem împreună. Ăsta este secretul nostru. Şi vrem să ne simţim bine.

Turiştii au fost atraşi repede de mirosul apetisant al mâncărurilor făcute la foc de lemne, dar şi de atmosfera de sărbătoare.

Reporter: Ce vă place cel mai mult?

Turistă: Aranjamentul tradiţional frumos. Toate, toate se văd că-s ale noastre.

Oamenii s-au putut bucura de o după amiază liniştită şi de un picnic îmbelşugat, iar muzica şi voia bună au răsunat până la lăsarea serii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Atmosferă de sărbătoare la concursul gastronomic din Stațiunea Tășnad. Turiştii s-au bucurat de preparatele tradiţionale