Antena Meniu Search
x

Au achitat taxa de parcare si s-au trezit cu rotile blocate si cu amenzi de peste 100 de lei!

Blocati si cu banii luati. Au patit-o doi barbati din Ploiesti care au achitat taxa de parcare, au pus dovada la vedere in masina dar s-au trezit cu rotile blocate si cu amenzi de peste 100 de lei

Vezi și

Dar amenda pentru neplata taxei de parcare a fost mai mult decat… punctuala. A ajuns cu exact trei minute inainte. La 14:45.

In aceeasi parcare. Alt sofer, aceeasi soarta. Cu toate astea, amenda e amenda. Adica peste 100 de lei daca-si voia masina inapoi, in caz contrar, o va lua din parcul auto. “Ei au zis ca la ora 19 vine si ridica masina, o duce in nu stiu ce parc, sa achitam patru milioane si cinci sute, parca a zis. Taxa ca o ia de aici”, a spus victima

Dar nimic nu se compara cu. explicatia functionarilor. “N-a vazut bonul pe bord. Si in cazul asta, intai achitam amenda de un million o suta. Zic, uite, se vede bonul aici. Nu, domnle ,ca n-a fost pe bord”, a mai adaugat soferul victima.

Mai bine de trei ore s-a certat cu functionarii societatii de gospodarie urbana din subordinea primariei. Dar degeaba. “Sa facem contestatie si, dupa contestatie, stabileste daca primim banii inapoi sau nu”, a mai spus barbatul.

Cu nervii provocati la maximum cei doi soferi au chemat jurnalistii. Iar in fata camerelor de filmat situatia se vedea altfel. Rotile s-au deblocat in mai putin de cinci minute.

Cei doi barbati sunt hotarati sa nu lase lucrurile asa. Vor depune plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorului si vor cere despagubiri pentru orele pierdute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Au achitat taxa de parcare si s-au trezit cu rotile blocate si cu amenzi de peste 100 de lei!