Antena Meniu Search
x

Au apărut indicatoarele rutiere false în Capitală!

Atenţie, parcarea este interzisă! Gândiţi-vă de două ori înainte să luaţi în serios un astfel de semn. Greu de crezut, dar în Capitală, au apărut indicatoarele rutiere false.

Vezi și

Cei care vor să scoată bani de pe urma şoferilor care caută disperaţi un loc de parcare nu mai au nicio limită. În ciuda sesizărilor făcute de Primăria Capitalei, nimeni nu pare să ştie de unde au răsărit falsurile.

Pe aici nu se trece. O barieră improvizată în mijlocul drumului şi o zonă de acces aparent privată. Aşa ne anunţă şi semnul amplasat pe un stâlp chiar la intrarea în parcare. Nimic neobişnuit la prima vedere. Semnul este însă unul ilegal, montat într-un spaţiu public. E mai deschis la culoare şi nu respectă modelul standard.

Nu de puţine ori cei care montează astfel de indicatoare nu se mai obosesc nici măcar să imite formele aprobate.

Chiar şi atunci când imită indicatoarele originale, semnele sunt montate ilegal şi fără sens. Într-o parcare de pe strada Năsăud din Sectorul 5 al Capitalei, primăria a pus nu mai puţin de zece semne de circulaţie.

Cei care instalează indicatoare rutiere sau le modifică poziţia, fără a avea autorizaţie, riscă închisoarea de la trei luni la doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Au apărut indicatoarele rutiere false în Capitală!