Antena Meniu Search
x

Revelionul la Paris e mai ieftin decât la Bran sau la Poiana Braşov

Şi dacă tot am vorbit de iarnă, poate ar fi cazul să discutăm şi despre pachetele de Revelion! Acestea au fost deja scoase la vânzare de agenţiile de turism.

Vezi și

Şi dacă tot am vorbit de iarnă, poate ar fi cazul să discutăm şi despre pachetele de Revelion! Acestea au fost deja scoase la vânzare de agenţiile de turism, care nu duc lipsă de cereri. Anul acesta, la modă este Revelionul petrecut în capitalele europene, dar şi în ţările exotice. Iar preţul unei petreceri dintre ani nu este chiar neglijabil.

Da, aţi auzit bine. Deşi suntem în luna octombrie, ofertele de revelion deja se caută. Bianca a venit hotărâtă să-şi cumpere un pachet turistic în ţară. Numai că nota de plată pe care trebuie s-o achite nu e tocmai ce se aştepta. "În Bran, la hotel de 4 stele, un sejur de 5 nopţi cu demipensiune, la un tarif de 2638 de lei de persoană. Sau un alt hotel, tot 4 stele în Poiana Braşov, 600 de euro pe pers." 

Sunt bani cu care anul nou ar putea să ne prindă într-o zonă exotică, departe de frig. "Costa del Sol, partea sudică a Spaniei, zona Malaga, unde în afara de plaja minunată cu nisip fin, aveţi şi oraşe foarte frumoase care sunt aproape şi puteţi să le vizitaţi."

Şi nu e singura destinaţie pe care o puteţi alege: "Atena, de la 279 de euro, Budapesta cu Viena 279 de euro, Lisabona 370 de euro, Paris 415 euro. Şi toate acestea sunt pt revelion, de obicei 6 zile, 5 nopţi, 5 zile, 4 nopţi. În Dubai, 740 de euro, aici vorbim de 8 zile, 7 nopţi. Thailanda, la 940 de euro pentru o persoană, tot vorbim de 9 zile, 8 nopţi, Hong Kong cu Macao, India. Sunt surprinsă că în afară sunt mai ieftine decât în ţară." 

Nu doar că sunt mai ieftine, ci au totul inclus, spre deosebire de pachetele româneşti, unde, de cele mai multe ori, eşti nevoit să ajungi singur la destinaţie. 

În plus, şi vacanţa e mai lungă. Mai exact, cu banii cu care în ţară ne cumpărăm un sejur cu 5 nopţi de cazare, în străinătate vom obţine 7 zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Revelionul la Paris e mai ieftin decât la Bran sau la Poiana Braşov