Antena Meniu Search
x

Protest cutremurător! Au ieşit în stradă pentru a opri moartea de pe şosea

Apropiaţii băiatului ucis acum două zile pe trecerea de pietoni au venit să aprindă o lumânare la locul în care s-a stins. Au cerut, din nou, instalarea unui semafor, la trecerea morţii. Printre prostestatari, o femeie a venit să îşi spună povestea suferinţei.

Vezi și

În acelaşi loc, un şofer grăbit băgat-o în comă. Femeia nu-şi va reveni complet niciodată.

De când a făcut şoseaua asta, morţi şi şchiopi şi fără mâini şi fără picioare au rămas oamenii.

Să vrei să treci o stradă şi să nu fii sigur că ajungi întreg pe partea cealaltă. Să pui un picior pe zebră şi să te rogi că soarta nu te va mutila. E şoseaua Petricani, un drum din capitala României, nu un câmp minat într-o zonă de război. Pentru siguranţa copiilor lor, oamenii au ieşit în stradă.

Ultimul copil care s-a stins aici avea 12 ani. Alexandru a fost lovit nu de una, ci de două maşini. Pentru sufletul lui, protestatarii au mai aprins şi astăzi câteva lumânări.

În mijlocul lor, o femeie face câţiva paşi chinuiţi. Ea e doamna Victoria şi a învins moartea. Acum patru ani, pe aceeaşi trecere, un şofer a lovit-o în plin şi a aruncat-o la 20 de metri distanţă.

A înţeles din ce i s-a povestit, pentru că ea nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat imediat după impact. Dar soţul ei nu va putea uita niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Protest cutremurător! Au ieşit în stradă pentru a opri moartea de pe şosea