Antena Meniu Search
x

Autobuz supraetajat pentru turiști, pe drumul către Poiana Brașov

În prima zi a minivacanţei de Sfânta Maria, turiştii care nu au ales marea, s-au dus, bineînţeles, la munte. Şi au fost primiţi cu o surpriză. Drumul către Poiana Braşov poate fi parcurs cu un autobuz turistic supra-etajat, asemeni celor deja prezente pe litoral sau în Capitală.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 14:57

Vezi și

În prima zi a minivacanţei de Sfânta Maria, turiştii care nu au ales marea, s-au dus, bineînţeles, la munte. Şi au fost primiţi cu o surpriză. Drumul către Poiana Braşov poate fi parcurs cu un autobuz turistic supra-etajat, asemeni celor deja prezente pe litoral sau în Capitală. Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă, o astfel de plimbare s-a dovedit ca o gură de oxigen pentru primii călători.

Călătoria cu autobuzul etajat le oferă turiştilor şi braşovenilor ocazia de a vedea oraşul de sus, de a se bucura de aerul curat şi de peisajele pe care Braşovul le are şi mai mult decât atât de a profita de o călătorie cu un mijloc de transport mai puţin obişnuit.

Cursele noii linii pleacă din Livada Poştei din Braşov, un punct de reper cunoscut. Celălalt capăt de linie este în staţiunea Poiana Braşov. Preţul unei călătorii este de 6 lei.

A fost într-adevăr o provocare, pentru că în prima zi în care a fost pus în funcţiune, vremea i-a întâmpinat cu un cer mohorât pe turişti, iar temperatura nu a depăşit 19 grade. Dar norii nu au stricat atmosfera.

Staţiunile de la munte sunt pline până la refuz în minivacanţa de Sfânta Maria. 30 de mii de turişti petrec aceste zile în judeţul Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Autobuz supraetajat pentru turiști, pe drumul către Poiana Brașov