Antena Meniu Search
x

VIDEO INCREDIBIL! Vor să legalizeze şpaga din spitale

Şpaga să fie, dar să ştim şi noi. Adică să fie la vedere şi legală. Autorităţile din Brăila vor să legalizeze şpaga din spitale. Pacientul trebuie să plătească direct la casierie.

Vezi și

În acest fel, câştigă şi spitalul, dar şi medicul. Nu e de mirare! La Brăila, doar plicul cu bani strecurat în buzunarul halatului alb îţi garantează atenţia medicului. Au dovedit-o reporterii Observator într-un material filmat cu o cameră ascunsă.

Nicio operaţie nu se face fără bani la spitalul din Brăila. Ştiu bine pacienţii care ajung sub bisturiul medicilor, află imediat şi rudele bolnavilor. În orice salon găseşti pe cineva bine informat.

Cu şase sute de lei cumpărăm şi atenţia chirurgului, şi pe cea a anestezistului. Ca să nu greşim suma din plic, suntem îndrumaţi spre o asistentă care ne scoate din încurcătură.

Dacă şpaga tot e în floare la Spitalul din Brăila, atunci să fie la vedere. La asta s-a gândit şi preşedintele consiliului judeţean când a propus ca banii să fie plătiţi direct la casieria spitalului.

Priviţi un material excepţional filmat cu CAMERA ASCUNSĂ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » VIDEO INCREDIBIL! Vor să legalizeze şpaga din spitale