Antena Meniu Search
x

Autorităţile şi-au încordat muşchii şi au confiscat sute de suplimente periculoase

Profitul naşte monştri! Chiar dacă la mijloc este viaţa altor oameni. Suplimente nutritive şi sute de pilule produse şi comercializate ilegal au fost confiscate.

Vezi și

 Profitul naşte monştri! Chiar dacă la mijloc este viaţa altor oameni. Suplimente nutritive şi sute de pilule produse şi comercializate ilegal au fost confiscate astăzi în Capitală şi în alte şase judeţe.

Vânzătorii de vise de mărire promit că îndeplinesc orice dorinţă. O cutie de prafuri care face minuni, două pilule pentru un abdomen plat. găseşti tot ce vrei pe rafturile magazinelor, în sălile de fitness, dar mai ales pe internet. Nimeni nu ştie de unde vin şi mai ales ce conţin.

De aici la folosirea unor ingrediente în proporţii ilegale e un singur pas. Este tocmai motivul pentru care poliţiştii au pus ochii pe trei grupări infracţionale. De această dată, traficanţii au folosit o substanţă care, folosită în exces sau în combinaţii inadecvate, provoacă dureri de cap, arsuri digestive şi alergie.

Traficanţii depozitau marfa în garaje şi în subsoluri de bloc, de acolo de unde le expediau fie prin curier, fie personal. Douăzeci şi două de persoane sunt audiate în acest moment, iar prejudiciul estimat depăşeşte un milion de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Autorităţile şi-au încordat muşchii şi au confiscat sute de suplimente periculoase