Antena Meniu Search
x

Autostrada Soarelui e ca o sita din cauza gropilor peticite

Drumul spre mare e lung. Lung si cu peripetii. Autostrada Soarelui e ca o sita, gardurile de protectie lipsesc, iar santierele se ridica degeaba. Soferii sunt obligati sa reduca viteza la 50 de kilometri la ora pe unele portiuni.

Vezi și

Ca tot e Saptamana Mare, turistii au si ei Golgota lor. Drumul spre mare e un chin. Ca intr-un joc al supravietuirii, capcanele si pericolele sunt peste tot.

Soferii care circula pe prima banda ar trebui sa nu calce prea mult pedala de acceleratie. Muncitorii au acoperit gropile, dar peticele s-au transformat in mici obstacole pe sosea.

Obisnuiti cu drumurile proaste, romanii au ramas optimisti. Vad partea plina a paharului. La prorpiu. Stiu ca la mare ii asteapta paharele si sticlele pline.

Santierele n-au vacanta. Oficial. Neoficial, lucrarile au doua viteze: incet si foarte incet.

Dupa ce au scapat de lucrari, soferii se pot bucura de doua benzi pe sens pana la Constanta. Mai putin noroc au cei care merg in sudul litoralului. Se circula cu restrictii de pana la 50 de kilometri la ora si pe o singura banda.

Varianta cu trenul este ceva mai norocoasa. Pentru ca jandarmii au acceptat sa pazeasca gratuit sinele, trenul ajunge la mare in timp record: doua ore si 40 de minute. Minunea ar putea tine doar saptamana aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Autostrada Soarelui e ca o sita din cauza gropilor peticite