Antena Meniu Search
x

Avem vaccin anti COVID. Ce facem cu el?

Reputați medici și cercetători români vor dezbate mâine teoriile despre vaccinurile candidat anti COVID, în cadrul unui seminar cu tema " Istoria microbiologiei românești și perspective asupra medicinei actuale, de la vaccinul împotriva holerei, la ingineria genetică a vaccinului de azi".

de Redactia Observator

la 03.12.2020, 18:23

Vaccin coronavirus
Vaccin coronavirus

Evenimentul este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în cadrul proiectului național ”Ziua Recunoștinței pentru Valorile Naționale”, și va avea loc online, pe platforma FDVDR, vineri 4 decembrie, începând cu ora 15:00. Acesta va putea fi urmărit live pe pagina de facebook a Fundației Dan Voiculescu.

Agenda discuțiilor va cuprinde o recunoaștere a meritelor medicilor valoroși ai României, de la Ion Cantacuzino și Victor Babeș la prezentul microbiologiei românești, precum și abordarea importanței cercetării științifice în microbiologie și imunologie, în contextul actual.

”Ziua Recunoștinței pentru Valorile Naționale” este un proiect al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, lansat în 2019, care are ca scop susţinerea unei redeşteptări naţionale, prin promovarea valorilor culturale şi naţionale româneşti. Este o sărbătoare națională, care are loc anual, în jurul datei de 1 decembrie, în care este omagiată o personalitate românească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Avem vaccin anti COVID. Ce facem cu el?