Antena Meniu Search
x

Un fost presedinte al tarii ar fi implicat in schimbul de terenuri dintre Becali si MApN

Un fost presedinte al Romaniei ar fi castigat 5.000 de metri patrati in scandalul terenurilor de la Armata. Informatia apare intr-un dosar clasificat atasat la cauza in care a fost condamnat Becali.

Vezi și

Fostul lui avocat, Catalin Dancu, face dezvaluirile. Sustine ca a studiat dosarul si ca afacerea terenurilor din Pipera s-ar fi facut la decizia puterii de-atunci, intr-o sedinta CSAT. Dancu cere acum declasificarea informatiilor.

Conform avocatului, la dosarul cauzei inca in perioada cercetarilor s-au depus note ale Serviciilor secrete si o decizie a Consiliului Suprem de Aparare al Tarii. Documentele au intrat sub regim clasificat. Invinuitii care au studiat dosarul au jurat sa nu divulge continutul acesta fiind secret de stat.

In cursul cercetarii s-a descoperit insa ca terenurile date de Armata erau de fapt revendicate, lucru care a dus la un scandal imens.

"Toate aceste sustineri au fost cunoscute de catre presedinte, seful SRI, primul-ministru, care au incuviintat acest schimburi", spune Catalin Dancu.

Avocatul sustine ca tocmai din aceasta cauza munca alaturi de Becali in perioada cercetarilor din acest dosar a fost dificila.

Avocatii lui Becali fac un apel la presedinte sa ia in calcul si varianta in care urmarirea penala sa fie extinsa la toti factorii decidenti. Pana una alta, realitatea e una: singurul care a castigat in urma tranzactiei este omul de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un fost presedinte al tarii ar fi implicat in schimbul de terenuri dintre Becali si MApN