Antena Meniu Search
x

BACALAUREAT 2016. Proba scrisă la limba şi literatura română a creat confuzie printre absolvenţii de clasa a XII-a

printre absolvenţii de clasa a XII-a BACALAUREAT 2016. Prima probă scrisă la Examenul de Bacalaureat 2016 a avut loc astăzi, 4 iulie, la limba română. Deşi subiectele păreau uşoare, cel de-al treilea a creat confuzie în rândul multor candidaţi. Foarte mulţi au ales “Moromeţii”, care nu este un roman interbelic, potrivit cerinţei.

BACALAUREAT 2016. Prima probă scrisă la Examenul de Bacalaureat 2016 a avut loc astăzi, 4 iulie, la limba română. Deşi subiectele păreau uşoare, cel de-al treilea a creat confuzie în rândul multor candidaţi. Foarte mulţi au ales “Moromeţii”, care nu este un roman interbelic, potrivit cerinţei.

BACALAUREAT 2016. Deşi cerinţa subiectului cu numărul 3 la Bacalaureat 2016 prevedea alegerea şi explicarea unui roman interbelic la alegere, dintre cele studiate în anii de liceu, foarte mulţi dintre candidaţi au ales greşit “Moromeţii“ sau nuvela “Moara cu noroc”.

BACALAUREAT 2016. “Eu am scris ‘Moromeţii’. La mine în caiet scrie că e roman interbelic. Acţiunea e înainte de război”, a declarat o elevă.

BACALAUREAT 2016. “N-a fost chiar greu. Dar la 3 cred că am greşit. Am scris ‘Moara cu noroc’, dar cred că e nuvelă, nu roman. Am vrut să scriu ‘Ion’, dar era prea târziu”, a spus o altă elevă.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » BACALAUREAT 2016. Proba scrisă la limba şi literatura română a creat confuzie printre absolvenţii de clasa a XII-a