Antena Meniu Search
x

Dramă în Timiş, după contestaţiile la BAC. Au picat, crezând că vor obţine o notă mai mare

Notele finale de la Bacalaureat 2018 au purtat şi o veste tristă pentru unii elevi din Timiş, care au contestat notele obţinute. La polul opus, 150 de tineri au deschis sampania, obţinând note de trecere după contestaţiile la Bacalaureat 2018.

Notele finale de la Bacalaureat 2018 au purtat şi o veste tristă pentru unii elevi din Timiş, care au contestat notele obţinute.

La polul opus, 150 de tineri au deschis sampania, obţinând note de trecere după contestaţiile la Bacalaureat 2018.

Astfel, 6 elevi din judetul Timis au aflat ca au picat examenul de Bacalaureat, dupa ce au contestat notele obtinute la probele Romana si Geografie.

Desi se asteptau la note mai mari in urma contestatiilor, 3 elevi au obtinut mai putin de nota 6 la Romana, iar alti 3 la Geografie, fiind astfel declarati respinsi la sesiunea de vara a Bacalaureatului.

La polul opus, 145 de absolventi de liceu au reusit sa promoveze examenul, in urma contestatiilor.

Conform ISJ Timis, 271 de note au fost micsorate, in timp ce pentru 1.024 de lucrari profesorii au decis sa majoreze notele. 

Nota unui elev din Timis a crescut spectaculos dupa ce a depus contestatie la Geografie. Initial, lucrarea fusese notata cu 5.50, iar in urma contestatiilor, elevul a obtinut nota 9.15.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Dramă în Timiş, după contestaţiile la BAC. Au picat, crezând că vor obţine o notă mai mare