Antena Meniu Search
x

"Bacalaureaţii" de nota 10 pleacă din ţară

Peste 100 de absolvenţi de liceu au arătat că nu e imposibil să faci carte în România. Au luat BAC-ul cu media 10. Trist este însă că, pe cei mai mulţi dintre ei, îi vom pierde

Vezi și

Peste 100 de absolvenţi de liceu au arătat că nu e imposibil să faci carte în România. Au luat BAC-ul cu media 10. Trist este însă că, pe cei mai mulţi dintre ei, îi vom pierde

Andrada Oana Ene abia îşi stăpâneşte emoţiile. E singura elevă care a luat 10 la examenul maturităţii în oraşul Galaţi. O notă dobândită cu mari eforturi si multă ambiţie. Şi-a pierdut mama acum doi ani. Şi-ar dori să studieze în străinătate, dar n-are bani pentru asta. Tatăl, electrician, nu poate susţine un asemenea efort financiar. Andrada speră acum să ajungă studentă la Facultatea de Informatică din Bucureşti.

Şi pe Alex, tot absolvent de 10 al bacalaureatului, îl aşteaptă un examen de admitere la Facultatea de Automatizări şi Calculatoare a Politehnicii Bucureşti. Speră că îl va trece cu brio, folosind aceeaşi reţetă.

Numărul 104. Crăiniceanu Cosmina-Maria. Limba şi literatura română, probă orală, Experimentat. 10 la proba scrisă. Certificat de limba engleză. 10 la istorie, 10 la geografie. Deci, reuşit! Cosminei, nota maximă i-a deschis porţile unei universităţi din Marea Britanie.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Liviu, care a fost acceptat încă din luna mai la University College London, unde va studia „Relaţii internaţionale - Studii Politice Europene". Şi Alex va ajunge, din toamnă, în Marea Britanie. Va studia informatică şi electronică.

Maria Mănăilă a avut 10 pe linie in toti cei 12 ani de scoală. Vrea să fie medic. Ca şi Denisa Savu, din Sibiu. Absolvent de BAC cu nota 10.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Bacalaureaţii" de nota 10 pleacă din ţară