Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bacău: Patru copii şi părinţii lor au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de cap de pod

Patru copii şi părinţii lor au ajuns, azi-noapte, din maşină, de pe şosea, în grija medicilor din Bacău. Mergeau spre casă, când, din senin, tatăl a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent cu autoturismul într-un cap de pod.

de Redactia Observator

la 09.02.2016 , 13:36

 Patru copii şi părinţii lor au ajuns, azi-noapte, din maşină, de pe şosea, în grija medicilor din Bacău. Mergeau spre casă, când, din senin, tatăl a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent cu autoturismul într-un cap de pod. Din fericire, toţi au supravieţuit, dar sunt în continuare internaţi. Doar şoferul a scăpat cu răni mai uşoare şi a fost lăsat acasă.

Dintr-un ghem de fiare, un morman de jucării şi multe haine, şase suflete au supravieţuit. Patru sunt copii. Erau cu părinţii, aseară, în maşină. Se întorceau acasă. Mai aveau doar 29 de kilometri până în Bacău, când, în localitatea Răcăciuni, tatăl a pierdut controlul volanului.

În jurul orei 2 noaptea, şoferul de 45 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod şi s-a răsturnat. Atât el, cât şi soţia lui şi cei 4 copii au ajuns în grija medicilor de la spitalul din Bacău.

Vezi și

Mama are şi nişte fracturi costale şi contuzii rezultate în urma accidentului rutier.

Celelalte două fete de 4 şi 7 ani, dar şi un băiat de 9 ani sunt în grija medicilor de la chirurgie pediatrică. Tatăl a scăpat cu răni mai uşoare. A plecat acasă cu o reţetă. El va fi acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Bacău: Patru copii şi părinţii lor au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de cap de pod