Antena Meniu Search
x

Un preot răspopit după divorţ şi-a ridicat lăcaş de cult în curtea casei

După obiceiul foştilor angajaţi care îşi deschid afaceri, a răsărit moda foştilor preoţi care îşi construiesc biserici private.

Vezi și

Într-un sat din Bacău, un preot răspopit după divorţ şi-a ridicat lăcaş de cult în curtea casei.

A doua lui preoteasă uită de păcate, atunci când îşi apără soţul şi biserica particulară. În care au intrat şi enoriaşi în căutarea mântuirii şi jandarmi, cu ordin judecătoresc.

În numele soţului, a doua lui preoteasă face scandal în plină stradă. În spatele femeii, un muncitor cară nisip cu roaba lui. Dumnezeu va avea, în curând, o nouă casă. O biserică privată.

Ultima oară când le-au bătut la poartă jandarmii nu au venit cu pomelnice. Au adus o executare silită, ca să ia obiectele de cult pe care preotul caterisit le-ar fi confiscat.

De fapt, gâlceava religioasă a început acum câţiva ani, cu o hotărâre venită de sus. Imediat după a doua căsătorie a părintelui. Enoriaşii au înălţat atunci un zid de rugăciuni ca să-l apere de rău. Toţi pentru unu'!

Alungat din altar, preotul Floreşteanu şi-a zis că e timpul să ridice o biserică pe cont propriu. Legea nu i-a permis să o întregistreze ca atare.

Indiferent de preotul care îi spovedeşte, pentru enoriaşi importantă e mântuirea. Şi uneori, calea cea dreaptă e calea de mijloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un preot răspopit după divorţ şi-a ridicat lăcaş de cult în curtea casei