Antena Meniu Search
x

BAC-ul le-a căzut greu, ca Plumbul. Elevii nu s-au înţeles cu Bacovia mai deloc

Bacologul ESTE o profesie larg răspândită în România. Nu este un om de ştiinţă, ci unul lipsit chiar şi de informaţiile de bază, care tot repetă examenul de bacalaureat. Astăzi, mulţi bacologi s-au împiedicat de Plumbul lui Bacovia. Le-a picat greu la proba scrisă de limba română.

Vezi și

Bacologul este o profesie larg răspândită în România. Nu este un om de ştiinţă, ci unul lipsit chiar şi de informaţiile de bază, care tot repetă examenul de bacalaureat. Astăzi, mulţi bacologi s-au împiedicat de Plumbul lui Bacovia. Le-a picat greu la proba scrisă de limba română. 

Limba română li s-a dezmorţit şi mai bine când absolvenţii de liceu n-au ştiut că sunt filmaţi. Cu ajutorul camerei ascunse, echipa Observator a descoperit ce s-a întâmplat cu adevărat la proba scrisă de astăzi.

Cu o aşa temă, tinerii au cerut îndurare de la profesoara supraveghetoare. Şi nu pe ochi frumoşi. Înainte de a intra în examen, absolvenţii de liceu nu se aşteptau să le pice din nou poezia. Eminescu a fost în sesiunea din vară. În locul Plumbului, ei sperau să se amuze la o comedie.

La aşa glume, nu e de mirare că au devenit subiect de banc. Dar pentru candidaţi, până şi glumele sunt grele ca Plumbul lui Bacovia.

40.000 de absolvenţi de liceu au suţinut proba de astăzi. Bacalaureatul continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului. Verdictul la această sesiune va fi anunţat pe 1 septembrie. Dar mulţi tineri îl cunosc deja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » BAC-ul le-a căzut greu, ca Plumbul. Elevii nu s-au înţeles cu Bacovia mai deloc