Antena Meniu Search
x

Băieţel din Brăila, la un pas să fie batjocorit de un recidivist

Încă un copil a fost victima unui pedofil şi a statului care l-a lăsat pe agresor în libertate! Este al cincilea băieţel agresat sexual de un individ care a obţinut de două ori până acum eliberarea condiţionată. Copilul a fost ademenit de agresor în scara blocului din Brăila în care locuieşte.

de Redactia Observator

la 06.06.2019, 20:09

Vezi și

Încă un copil a fost victima unui pedofil şi a statului care l-a lăsat pe agresor în libertate! Este al cincilea băieţel agresat sexual de un individ care a obţinut de două ori până acum eliberarea condiţionată. Copilul de 8 ani a fost ademenit de agresor în scara blocului din Brăila în care locuieşte, dar din fericire a fost salvat la timp de un vecin.

Scenele îngrozitoare au avut loc ziua în amiaza mare, chiar în blocul unde băieţelul locuieşte. 

Copilul de 8 ani, ademenit de un recidivist eliberat condiţionat

Individul l-a ademenit pe copil în scara blocului, după ce i-a promis că îi va oferi un telefon mobil. 

Salvarea copilului a venit de la un vecin care tocmai se întoarcea acasă. 

Unchiul băiatului spune că "eu am sunat, împreună cu tatăl lui, la 112. A venit poliţia, între timp a apărut şi el. Şi a început să fie foarte recalcitrant, a pus mâna pe o şurubelniţă şi a început să dea în stânga şi în dreapta".

Agresorul a fost urmărit de trecători şi de poliţişti câteva sute de metri. În cele din urmă a fost prins. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacatorul ar fi trebuit să fie însă după gratii, spun revoltaţi oamenii. A avut în trecut două condamnări pentru pedofilie. 

În 2007 a primit o sentinţă de 11 ani după ce a abuzat sexual doi băieţi de 10 şi 11 ani. A fost eliberat condiţionat în 2017. După câteva luni, a agresat sexual alţi doi băieţi, faptă pentru care a primit un an şi şase luni de închisoare. Nu a stat nici măcar atât în puşcărie. A fost din nou eliberat condiţionat, în noiembrie anul trecut. 

Studiile arată că în cazul pedofililor, rata de recidivă este de 50 la sută. O lege nouă, care a ajuns acum pe masa preşedintelui, ar putea aduce linişte părinţilor. Prevede monitorizarea agresorilor sexuali şi după ce ies din închisoare.

Familia copilului agresat spune că băiatul este extrem de speriat şi se teme să mai iasă din casă. Va avea nevoie de multe ore de consiliere psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Băieţel din Brăila, la un pas să fie batjocorit de un recidivist