Antena Meniu Search
x

Băile Boghiş, o stațiune dată uitării

Sunt multe locuri frumoase în România, doar că nu reuşim să le exploatăm la maximum de potenţial! Este şi cazul staţiunii Boghiş, renumită pentru apele termale.

Vezi și

Sunt multe locuri frumoase în România, doar că nu reuşim să le exploatăm la maximum de potenţial! Este şi cazul staţiunii Băile Boghiş, renumită pentru apele termale, dar prea puţin vizitată de turişti. S-au făcut investiţii, dar nu şi pentru turismul de iarnă. Aşa că oamenii vin în staţiune doar câteva luni pe an, cât e cald.

Staţiunea Băile Boghiş era renumită pe vremuri pentru apele sale termale. Şi care ar fi trebuit să fie şi acum plină de turişti. Mai ales că existau toate premisele pentru a se întâmpla asta. 

O investiţie de câteva sute de mii de euro, care a atras şi alţi investitori. Au construit în zonă pensiuni, crezând că locul va deveni o mină de aur pentru turism. Numai că n-a fost aşa. Farmecul zonei de agrement e ştirbit de imposibilitatea de a folosi şi bazinele acoperite. Aşa se face că turiştii sunt prezenţi acolo doar câteva luni pe an, în timpul verii. 

Aşa se face că, pe tot parcursul anului 2017, doar 6 mii de turişti au ales să înnopteze aici. 

Însă calităţile apei nu sunt de ajuns. În lipsa renovării în totalitate a staţiunii, Boghiş va rămâne un alt loc din România cu potenţial, dar fără noroc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Băile Boghiş, o stațiune dată uitării