Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băile Herculane, staţiune vestită pentru apele termale, se prăbuşeşte bucată cu bucată

Tavanul unuia dintre imobilele simbol ale stațiunii, Băile Neptun, a început să cadă din cauza zăpezii și a infiltraţiilor. Victimă a nepăsării autorităţilor, clădirea se află într-un stadiu avansat de degradare.

de Redactia Observator

la 13.02.2019 , 23:27

Staţiunea Băile Herculane, vestită pentru apele sale termale, se prăbuşeşte bucată cu bucată. Tavanul unuia dintre imobilele-simbol ale staţiunii a început să cadă din cauza zăpezii şi a infiltraţiilor. Victimă a nepăsării autorităţilor, clădirea se află într-un stadiu avansat de degradare. 

Cândva o bijuterie arhitecturală, clădirea este acum o ruină. Zidurile sunt gata să se prăbuşească, ornamentele au căzut, pereţii sunt distruşi de igrasie, iar tavanul abia mai rezistă. Imobilul are un statut juridic incert și, aparent, nu se poate face nimic. 

Cei doi proprietari ai terenului cu o valoare inestimabilă nu şi-au dat acordul pentru reabilitarea clădirii, susţine Primăria din Băile Herculane.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru turiștii care vin la Băile Herculane, starea deplorabilă în care au ajuns clădirile de patrimoniu este o privelişte deloc plăcută.  

De un deceniu, acest loc binecuvântat cu ape miraculoase s-a degradat în fiecare zi. Dacă nu vor fi luate măsuri urgente, clădirea riscă să se prăbuşească. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Băile Herculane, staţiune vestită pentru apele termale, se prăbuşeşte bucată cu bucată