Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Banatu-i fruntea când e vorba de petrecere. De acolo vine o reţetă specială de răchie cu zahăr ars şi nuci, care asigură distracţia în noaptea de Revelion

Banatu-i fruncea şi la răchie! Reţeta specială cu zahăr ars şi nuci se prepară înainte de Revelion şi se bea, noapte de noapte, până se termină.

de Redactia Observator

la 30.12.2016 , 21:50

Banatu-i fruncea şi la răchie! Reţeta specială cu zahăr ars şi nuci se prepară înainte de Revelion şi se bea, noapte de noapte, până se termină.

Răchia merge mână-n mână cu remediile naturale de după: moare de varză şi compot de prune.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Ştiri sociale » Banatu-i fruntea când e vorba de petrecere. De acolo vine o reţetă specială de răchie cu zahăr ars şi nuci, care asigură distracţia în noaptea de Revelion