Antena Meniu Search
x

Bani mulți, condiții deloc! Mizerie de cinci stele!

Antreul de cinci stele vine cu gândaci în farfurie. În restaurantul unui hotel de lux, din Braşov, inspectorii au descoperit adevărate orori. Mizerie. Şi zeci de kilograme de mâncare ieşită demult din termenul de valabilitate.

Vezi și

Antreul de cinci stele vine cu gândaci în farfurie. În restaurantul unui hotel de lux, din Braşov, inspectorii au descoperit adevărate orori. Mizerie și zeci de kilograme de mâncare ieşită demult din termenul de valabilitate. 

Gândacul era pe masa de lucru unde se preparau produsele pentru a fi servite clienţilor. Până şi berea a fost găsită expirată din luna a doua. Expirată, dar la preţ de cinci stele. În bucătăria hotelului de lux, unde o noapte de cazare depăşeşte 500 de lei, zeci de kilograme de alimente ieşite demult din termen sunt pregătite să ajung pe mesele clienţilor. Inspectorii au dat un adevărat test printre borcanele fără etichete.

Aici a fost găsit într-unul din frigidere o compozitie pe care scrie hamburger. Resturi de brânză telemea, şuncă, probabil rămase de la mic dejun. Diferite sosuri şi maioneze care, după cum vedeţi, sunt expirate din data de 20, de aproape o săptămână.

Neglijenţa este cuvântul de ordine şi în zona serviciilor. Angajaţii au uitat să schimbe prosoapele, dar şi apa din piscina hotelului.

Tot într-un hotel cu multe stele. Care a strălucit în nereguli şi i-a lăsat fără cuvinte pe inspectori.

Gresia care este lipsă, improvizaţii pentru a ascunde tot ce inseamnă rugină

Şi atunci, şi acum administratorii au plătit amenzi de zeci de mii de lei. Mizeria a rămas, însă, la ea acasă. Şi la munte, şi la mare.

Pentru mizeria inclusă în ofertă, unele hoteluri au mai pierdut câte o stea. Dar nu au fost închise

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Bani mulți, condiții deloc! Mizerie de cinci stele!