Antena Meniu Search
x

O femeie a uitat 12.000 de lei în fanta bancomatului. Banii, găsiţi de un tânăr care a făcut un gest de mare corectitudine

O femeie din Alba a mers la bancomat să extragă o sumă de bani, însă din motive necunoscute ar fi uitat banii în fanta aparatului, 12.000 de lei.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.10.2019, 14:38

- Foto Profi Media

O femeie din Alba a mers la bancomat să extragă o sumă de bani, însă din motive necunoscute ar fi uitat banii în fanta aparatului, 12.000 de lei.

Un tânăr de 22 de ani, care a venit la bancomatul respectiv după femeie, a observat suma în fanta bancomatului, a luat-o şi a dus-o la secţia de Poliţie. În scurt timp, poliţiştii au identificat-o pe femeie şi i-au dat banii înapoi.

O femeie din Alba a uitat 12.000 de lei în fanta unui bancomat

Un bărbat din comuna Crăciunelu de Jos a predat poliţiei suma de 12.000 de lei, pecare a găsit-o în fanta unui ATM din Alba Iulia.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că banii fuseseră uitați de o femeie din Alba Iulia căreia i-au fost restituiți.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba i-a adresat tânărului, Alexandru Paul R. , în mod public, felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

"La data de 3 octombrie 2019, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Alexandru Paul R., de 22 de ani, din Crăciulelu de Jos, județul Alba, care a predat suma de 12.000 de lei despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM ce aparține unei bănci din Alba Iulia. Se pare că banii au fost uitați de o femeie din Alba Iulia, după ce aceasta a solicitat aparatului retragerea sumei de bani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara banilor și i i-aurestituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat", informează poliţiştii.

Femeia i-a mulţumit şi ea din suflet tânărului care i-a găsit şi înapoiat banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O femeie a uitat 12.000 de lei în fanta bancomatului. Banii, găsiţi de un tânăr care a făcut un gest de mare corectitudine