Antena Meniu Search
x

Banii au fost mai importanţi decât viaţa celor două tinere pe care le-a ucis

A numărat banii la volan, dar şi zilele celor pe care i-a ucis. O spune cu lacrimi în ochi mama Irinei, una dintre tinerele care au pierit în carnagiul de la 23 August. Femeia nu-i poate da iertarea şoferului vinovat, nici după moarte

Vezi și

A numărat banii la volan, dar şi zilele celor pe care i-a ucis. O spune cu lacrimi în ochi mama Irinei, una dintre tinerele care au pierit în carnagiul de la 23 August. Femeia nu-i poate da iertarea şoferului vinovat, nici după moarte. 

După 10 ani în Italia, fiica ei îşi dorea să aibă propria afacere în Mangalia. Prietena din copilărie, Laura, visa să-i fie mireasă iubitului ei italian. Irina şi Laura vor fi înmormântate împreună.

Irina şi Laura au crescut împreună. Şi tot împreună au plecat să muncească în Italia. Cu banii câştigaţi, Irina visa să-şi deschidă o afacere în România. Laura o avea deja. Şi una, şi cealaltă îşi doreau să le fie mamelor sprijin la bătrâneţe.

Duminică, Laura şi prietena ei Irina şi-au petrecut ziua la Constanţa. Le-au fost alături Paolo, iubitul italian al Laurei şi un văr. În maşina decapotabilă cu numere de Italia se întorceau acasă când, un alt autoturism i-a lovit frontal. Şoferul ar fi numărat banii la volan şi a intrat pe contrasens. Toţi au murit pe loc.

Şoferul vinovat, fost director la şantierul naval din Mangalia, sărbătorise duminică, nunta de argint. Laura, una din fetele pe care le-a ucis, n-a mai apucat să aibă o familie alături de Paolo, italianul de 52 de ani care-i era iubit.

Cei doi logodnici lucrau în Italia la o firmă de construcţii. Aveau afacea lor. De câteva ori pe an, însă, veneau în România. Paolo iubea marea şi îi plăcea să pescuiască. Îl însoţea pe mare vărul Laurei, tânărul de 37 de ani, mort şi el în accident. Patru familii şi-au luat deja morţii acasă. Sicriul lui Paolo e încă la morgă. Rudele lui sunt în drum spre România.

Laura şi Irina, cele două prietene din copilărie, vor fi înmormântate mâine la Mangalia. Împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Banii au fost mai importanţi decât viaţa celor două tinere pe care le-a ucis