Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 42 de ani din Argeş a murit sfâşiat de urs, sub ochii îngroziţi ai prietenilor, la o partidă de vântătoare

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 42 de ani din Argeş. Era cu prietenii la vânătoare când a fost pur şi simplu sfâşiat de un urs.

Vezi și

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 42 de ani din Argeş. Era cu prietenii la vânătoare când a fost pur şi simplu sfâşiat de un urs. Sălbăticiunea l-a atacat după care s-a făcut nevăzută în adâncurile pădurii.

Omul era singur când s-a întâmplat tragedia. Acum, autorităţile caută animalul pentru a-l împuşca.

Bărbatul de 42 de ani organizase o partidă legală de vânătoare de vulpi împreună cu trei prieteni pe un fond din comuna Aninoasa. Ajunşi în mijlocul pădurii, s-au separat. A fost momentul când omului i-a ieşit în cale un urs.

Manole Titu, vânătorul care l-a găsit pe bărbat:  "S-a întâlnit cu ursul. El a strigat, a dat două focuri în sus şi a strigat că l-a îngrămădit ursul, a mai dat un băiat un foc în sus, care era la distanţă de peste suta de metri, două sute, altul încă două focuri de armă."

Când a ajuns la prietenul său, acesta zăcea într-o baltă de sânge. Ar fi încercat cu ultimele puteri să se salveze.

Manole Titu, vânătorul care l-a găsit pe bărbat: "Eu când m-am dus acolo am încercat de i-am făcut respiraţie artificială, dar l-am găsit cu cureaua de la pantaloni cu, care voia să îşi oprească sângele de la piciorul drept."

Bărbatul nu s-ar fi putut apăra deoarece folosea o puşcă cu alice pentru vulpi. Muşcăturile i-au fost fatale. După atac, ursul s-a făcut nevăzut. 

Ştefan Benonie, primarul comunei Aninoasa:  "Un băiat de 42 de ani, cu arma în mână, a rămas cu arma în mână şi accidentul s-a produs mortal deci, de urs muşcat."

Vânătorii s-au retras din pădure după tragedie, iar autoritățile vor căuta ursul ucigaş şi vor cere autorizaţie să îl împuşte de teamă că ar putea ataca din nou. 

Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeş:  "În cauză se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care acest bărbat a decedat.

Autorităţile trag un semnal de alarmă şi vânătorilor în condiţiile în care numărul de urşi este foarte mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat de 42 de ani din Argeş a murit sfâşiat de urs, sub ochii îngroziţi ai prietenilor, la o partidă de vântătoare