Antena Meniu Search
x

Bărbat căutat pentru furt, găsit pentru că nu purta mască pe stradă

Un bărbat căutat pentru furt calificat, pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare preventivă, a fost prins pe stradă de jandarmi pentru că nu purta mască.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.12.2020, 16:32

Jandarmi din București
"Vigilența forțelor de ordine trebuie să fie permanentă și nu e un secret", a transmis Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta (arhivă)
  • Jandarmii l-au oprit pe individ întrucât nu purta masca de protecţie, iar după verificări au stabilit că era căutat

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, duminică, în jurul orei 12.00, o patrulă de jandarmerie a observat, pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat care nu purta masca de protecţie sanitară, conform prevederilor legale în vigoare.

"Bărbatul a fost oprit, iar în urma legitimării şi verificării datelor de identificare, a reieşit faptul că acesta era căutat, din luna noiembrie a.c., existând un mandat de arestare preventivă emis pe numele său, pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat", au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost predat poliţiştilor pentru dispunerea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bărbat căutat pentru furt, găsit pentru că nu purta mască pe stradă