Antena Meniu Search
x

Video Bărbat cu pistolul la brâu, prins pe stradă, în Oneşti: "Nu vedeţi ce se întâmplă în oraş?"

Un bărbat a fost prins ieri în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu. La o zi după dubla crimă din oraş, individul a fost surprins în timp ce mergea cu pistolul la vedere.

de Irina Munteanu

la 03.03.2021, 17:10

Vezi și

Cu arma la brâu, după dubla crimă din Oneşti

Bărbatul ar fi spus că deţine nu mai puţin de 4 arme, printre care şi un pistol cu gaze şi că nu este prima dată când iese cu arma la el. A adăugat însă că nu a folosit-o niciodată.

Întrebat de ce umblă cu arma la vedere, omul şi-ar fi explicat gestul prin teribilul caz al electricienilor ucişi de fostul proprietar al apartamentului pe care îl renovau.

Bărbatul a declarat că deține permis de port-armă înainte să fie condus de poliţişti la secţie pentru verificări. Ulterior, el a fost amendat cu 6.000 de lei. 

Cazul celor doi electricieni luaţi ostatici şi ucişi de fostul proprietar al apartamentului pe care îl renovau a cutremurat opinia publică.

Motivele pentru care Gheorghe Moroşan i-a ucis pe cei doi electricieni sunt greu de înţeles, însă se pare că ucigaşul i-a luat ostatici pe cei doi pentru a obţine apartamentul confiscat înapoi.

Pentru că nu a reuşit, i-a ucis pe bieţii oameni cu lovituri de cuţit. El a fost doborât la rândul său, de poliţişti, care au deschis focul asupra lui.

Ucigaşul a fost operat la spitalul din Oneşti, apoi transportat la Spitalul Judeţean Bacău, dar este în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbat cu pistolul la brâu, prins pe stradă, în Oneşti: "Nu vedeţi ce se întâmplă în oraş?"