Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a desfigurat soţia cu ciocanul a avut 3 neveste şi le-a bătut groaznic pe toate. Vecinii, fericiţi că au scăpat de el

Iozsef F, bărbatul din Satu Mare care şi-a desfigurat soţia cu ciocanul în timp ce femeia îi făcea baie copilului de 1 ani, era teroarea cartierului, spun vecinii. El ar fi bătut pe oricine îl supăra, dar victimele erau în mare parte femei.

Iozsef F, bărbatul din Satu Mare care şi-a desfigurat soţia cu ciocanul în timp ce femeia îi făcea baie copilului de 1 ani, era teroarea cartierului, spun vecinii.

El ar fi bătut pe oricine îl supăra, dar victimele erau în mare parte femei. Vecinii acestuia au depus mărturie că Ioszef era un om extrem de violent.

Bărbatul a fost căsătorit până acum de trei ori, susțin vecinii. Din prima casătărie a rezultat un băiat de 9 ani, însă fosta lui soție l-a părăsit din cauza bătăilor pe care le primea aproape zilnic.

Apoi a stat în concubinaj cu o altă femeie, cu care are trei copii, doi gemeni, fetiță și băiat, și o altă fetiță pe care el nu o recunoaște, motiv pentru care a fost dat în judecată de către fosta lui iubită. ”Și pe aceasta o bătea și o scotea afară noaptea cu copii după ea”, susțin vecinii.

Pe acelaşi subiect

Pe ultima soție a lovit-o cu un ciocan in cap, femeia intrând în comă profundă. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în comă. Aici s-a constatat că rănile ei sunt foarte grave, astfel că medicii sătmăreni au decis, ulterior, ca femeia să fie transferată la secţia de neurochirurgie a Spitalului din Baia Mare. Prognosticul medicilor în ceea ce privește șansele ei de supraviețurie este rezervat.

În afară de soții și concubine, sălbaticul Iozsef și-a bătut cu bestialitate și vecinele.

”El este o persoana foarte agresivă. Pe o vecină a bătut-o în fața blocului de ce i-a spus femeia să nu îi mai trimită copilul de la scară, că nu e scara lui. Femeia era pe jos, iar el a lovit-o cu picioarele chiar și peste față, de i-a zburat dinții din gură. Atunci, însă, nu a primit decât o amendă din partea polițiștilor”, susțin vecinii.

Prima lui soție i-a făcut o urare, de ziua lui.

”La Mulți Ani cu executare, că azi este ziua lui de naștere. Să aibă față de el același comportament care l-a avut și el fața de noi, și să-l bata așa cum ne-a bătut și el pe noi.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care şi-a desfigurat soţia cu ciocanul a avut 3 neveste şi le-a bătut groaznic pe toate. Vecinii, fericiţi că au scăpat de el