Meniu
Search
x

Video Bărbat din Maramureș suspectat că a violat două fete, dispărut fără urmă. Medicii de la Psihiatrie l-au externat fără să anunțe poliția

Poliţiştii din Maramureş sunt în alertă după ce un individ acuzat că a violat două tinere a dispărut fără urmă. Deşi era reţinut, bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost externat din spitalul unde urma să i se facă expertiza psihiatrică, fără ca medicii să anunţe poliţiştii. 

De Simona Vasiac la 10.06.2021, 14:51
Vezi și

Bărbatul de 38 de ani este acuzat că, la 1 iunie, în timp ce era la un majorat, a luat în mașina sa două fete de 16 și 18 ani pe care le-a dus într-o pădure și le-a violat.

A doua zi, părinții fetelor au mers la poliție, unde au depus o plângere. În aceeași zi, bărbatul și-a dat consimțământul de a fi internat la unitatea medicală din Sighetul Marmației pentru expertiză. Însă în data de 8 iunie, el a fost internat fără ca expertiza psihiatrică să fie efectuată.

Bărbatul a fost arestat preventiv în lipsă și dat în urmărire generală și în consemn la frontieră.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Maramureș suspectat că a violat două fete, dispărut fără urmă. Medicii de la Psihiatrie l-au externat fără să anunțe poliția

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical