Antena Meniu Search
x

Primarul din Ștefănești, acuzat că a violat o fetiță de 13 ani. Victima a rămas însărcinată în urma abuzului

Au fost percheziţii în această dimineaţă la sediul Primăriei din Ştefăneşti, Ilfov dar şi la casa edilului. Mascaţii au intrat peste primar pentru că acesta este supectat ca ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Edilul, dar şi alte patru persoane au fost duse la audieri. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 10.06.2021, 13:27

Vezi și

Primarul din comuna Ștefănești este acuzat, alături de alte trei persoane, de viol și act sexual cu un minor. Conform informațiilor Observator, faptele s-ar fi petrecut în anii 2018 – 2019, vreme la care victima ar fi avut vârsta de doar 13 ani. Aceasta s-ar fi cunoscut cu primarul la o petrecere și de atunci ar fi început abuzurile. 

Mascații au descins încă de la primele ore le dimineții în cinci locații din Ilfov, printre ele, locuința primarului și primăria din Ștefănești. De aici s-au ridicat mai multe dovezi, înscrisuri, dar și mijloace de stocare electronice. 

După percheziții, cinci persoane au fost duse la audieri, patru dintre ele, printre care și primarul, fiind acuzate de viol și act sexual cu un minor, iar cea de-a cincea persoană este acuzată de șantaj și influențarea declarațiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Primarul din Ștefănești, acuzat că a violat o fetiță de 13 ani. Victima a rămas însărcinată în urma abuzului