Antena Meniu Search
x

Bărbat din Făgăraș, prins în flagrant după ce a primit un colet cu 3 kg de canabis din Spania

Un bărbat de 52 de ani din Făgăraș a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov la scurt timp după ce a ridicat un colet cu 3 kilograme de canabis, trimis din Spania prin intermediul unei firme de curierat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.02.2020, 17:11

Bărbat din Făgăraș, prins în flagrant cu 3 kilograme de canabis
În urma percheziției imobiliare au mai fost ridicați 15.430 de lei și 4 telefoane mobile - Poliția Română / DIICOT
  • Doi bărbați au fost prinși în flagrant delic
  • Oamenii legi au găsit asupra lor 3 kg de canabis și 15.430 de lei

Un bărbat de 52 de ani din Făgăraș a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov la scurt timp după ce a ridicat un colet cu 3 kilograme de canabis, trimis din Spania prin intermediul unei firme de curierat. Complicele căruia urma să-i vândă marfa a fost de asemenea arestat.

Pe 19 februarie polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară, în Făgăraș, la un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc. 

Polițiștii l-au surprins în flagrant delict cu un colet în care au fost descoperite aproximativ 3 kilograme de cannabis.

Din anchetă au rezultat indicii că o parte din droguri ar fi urmat să fie vândută unei alte persoane, în vârstă de 21 de ani, care a fost, de asemenea, surprinsă în flagrant delict. 

În urma acțiunii, au fost ridicați 15.430 de lei și 4 telefoane mobile. Bărbatul de 52 de ani, precum și cel de 21 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, judecătorii au luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Făgăraș, prins în flagrant după ce a primit un colet cu 3 kg de canabis din Spania