Antena Meniu Search
x

Rămas fără bani şi de frica nevestei, un bărbat s-a înjunghiat în piept şi a minţit că a fost tâlhărit, la Hunedoara

O femeie din Teliucu, Hunedoara, a sunat disperată la Poliţie, precizând că soţul ei, în momentul în care a ieşit din curtea casei, a fost atacat de mai multe persoane, care l-au înjunghiat în piept şi i-au furat banii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.08.2019, 13:24

- Profi Media

O femeie din Teliucu, Hunedoara, a sunat disperată la Poliţie, precizând că soţul ei, în momentul în care a ieşit din curtea casei, a fost atacat de mai multe persoane, care l-au înjunghiat în piept şi i-au furat banii.

Bărbatul înjunghiat a spus şi el la fel, că două persoane mascate l-au prins când ieşea din curte, l-au înjunghiat şi i-au luat toţi banii. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a-i prinde pe atacatori, dar au avut o mare surpriză.

Rămas fără bani şi de frica nevestei, un bărbat din Arad s-a înjunghiat în piept

Poliția Municipiului Hunedoara informează că a fost sesizată de o femeie din comuna Teliucu Inferior despre faptul că soțul ei, un bărbat în vârstă de 75 de ani, în momentul în care a ieșit din curtea casei, a fost agresat de persoane necunoscute, care i-au sustras o sumă de bani.

"Victima a declarat că, după ce a plecat de acasă spre magazinul din localitate, a fost abordat de două persoane ce aveau fața mascată, unul dintre aceștia l-a prins de mâini, i-a scos portofelul din buzunarul pantalonului şi i-a furat 500 de lei, iar cealaltă persoană l-a lovit cu un obiect înțepător în zona pectorală stângă, după care cei doi au fugit. Persoana vătămată a fost transportată la U.P.U. Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, s-a stabilit că varianta spusă de bărbat nu se confirmă", precizează poliţiştii.

Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în fața imobilului în care locuieşte, s-a înjunghiat în zona inimii. Acesta se pare că a recurs la acest gest pentru a justifica lipsa sumei de bani pe care a reclamat că i-ar fi fost sustrasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Rămas fără bani şi de frica nevestei, un bărbat s-a înjunghiat în piept şi a minţit că a fost tâlhărit, la Hunedoara