Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat din Iaşi care a atacat mai mulţi poliţişti şi a spart geamurile unei maşini de intervenţie, arestat pentru 30 de zile

Un bărbat din judeţul Iaşi care i-a atacat pe poliţişti şi a spart geamurile autospecialei de intervenţie a fost arestat pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 20:04

Un bărbat din judeţul Iaşi care i-a atacat pe poliţişti şi a spart geamurile autospecialei de intervenţie a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire şi ultraj.

Daniel Ilaş, domiciliat în comuna Deleni, judeţul Iaşi, a fost arestat pentru 30 de zile, decizia fiind luată de magistraţii Judecătoriei Hârlău.

El este acuzat că la sfârşitul săptămânii trecute a provocat scandal într-un bar din localitate, apoi a agresat echipajul de Poliţie chemat la faţa locului.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit procurorilor, Ilaş a lovit trei persoane aflate în bar, cu pumnii şi picioarele, şi a distrus uşa localului.

Una dintre victime a reuşit să apeleze la numărul de urgenţe 112, însă bărbatul a continuat să se manifeste violent şi după apariţia echipajului de poliţie.

Anchetatorii susţin că Daniel Ilaş l-a ameninţat cu moartea pe unul dintre poliţişti şi că a încercat să-l lovească cu pumnul în faţă. Ulterior, bărbatul a spart geamurile autospecialei de poliţie.

Daniel Ilaş a fost reţinut, iar ulterior magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire şi ultraj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat din Iaşi care a atacat mai mulţi poliţişti şi a spart geamurile unei maşini de intervenţie, arestat pentru 30 de zile